Pärnakad asusid valitsema Eesti rannajalgpalli

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meistriliiga ainuliidriks tõusnud ValiceCar (punases) purustas laupäeval Beregy Unitedi 8:1.
Eesti Meistriliiga ainuliidriks tõusnud ValiceCar (punases) purustas laupäeval Beregy Unitedi 8:1. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval peeti Pärnu rannas 12 000 inimese juuresolekul Eesti rannajalgpalli liiga kolmas etapp, pärast mida tõusis Meistriliiga ainuliidriks ValiceCar Pärnu.

Rannajalgpall.ee teatel alistas ValiceCar laupäeval rannajalgpalli Meistriliigas kõik kolm vastast kindlalt väravate vahega +13. Et senine liiga liider ja tiitlikaitsja Unibet/Nõmme Kalju kaotas laupäeval Pärnus oma esimese matši, tõusiski ValiceCar 24 punktiga Meistriliiga ainuliidriks. Tiitlikaitsjal on teisena kolm punkti vähem.

Meistriliigas võitlevad veel kaks Pärnu meeskonda BSC Pärnu/Alpha Credit ja H20/Vaprus. Esimene teenis viimaselt etapilt kolmest mängust kaks võitu ja teine ühe võidu. Meistriliiga tabelis on BSC Pärnu/Alpha Credit 12 punktiga viies ja H20/Vaprus 9 punktiga kaheksas.

Eesti rannajalgpalli meistrivõistluste neljas etapp mängitakse ülejärgmisel laupäeval, 17. juulil samuti Pärnu plaažil.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles