Superkross ringrajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pille Russi

Sõiduautode Erki spordi superkrossi sarja kuuendal etapil kihutas Auto24ringi nime kandval Audru ringrajal Pärnu Auhinnapoe karikatele 11 masinaklassis kokku 90 sportlast Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaalt.

Noorte arvestuses oli parim Kristofer Lupp, talle järgnesid Ott-Joosep Lusik ja Armin-Marlon Mängel. 2WD-klassis teenis esimese auhinna Tõnu Peek, teiseks tuli Simo Lind ja kolmanda koha sai Vahur Kupper.

Tagaveoliste Classic RWD autode võidukihutamisel tuli esikohale Marko Sau, teine oli Margo Soomets ja kolmas Ivo Sepp. 2WD-vabaklassis võidutses Enar-Klaus Kunman, madalamad pjedestaaliastmed hõivasid Gabriel Dominic Sergo ja Kristo Krinpus ning 4WD-vabaklassis oli taas parim Helmet Palm, kes alistas mõlemas finaalsõidus Americo Jöfferti. Rahvakrossiautodel kihutanud sportlastest teenis esimese koha Simo Viilas, teiseks tuli Kristofer Lupp ja kolmanda koha sai Meelis Kirst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles