Marju Lauristinist sai EP sotsiaaldemokraatide fraktsiooni aseesimees

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Euroopa Parlamendi (EP) Sotsiaaldemokraatide ja Demokraatide Liidu (S&D) fraktsioon valis kolmapäeval aseesimeheks Eesti saadiku Marju Lauristini (pildil), kes esindab fraktsiooni juhtkonnas ainukesena Põhja- ja Baltimaade piirkonda.

“Usun, et seoses oma kogemusega Eesti poliitikas ja rahvusvahelises teadustöös suudan anda sisuka panuse selleks, et meie EP S&D fraktsioon seisaks Euroopa tasemel inimesest hooliva poliitika elluviimise eest,” ütles Lauristin. “Pean oluliseks, et väikeriikide huvid oleksid Euroopa Parlamendi ühe suurima fraktsiooni juhtkonnas hästi esindatud ning erinevad delegatsioonid Põhja- ja Lõuna-Euroopast leiaksid võimalikult laiapõhjalise ühisosa, et seista üheskoos tugeva ja ühtse Euroopa eest.”

Koos Lauristiniga valiti kokku üheksa aseesimeest, kes moodustavad fraktsiooni juhatuse, kuhu kuuluvad veel fraktsiooni laekur ja esimees Martin Schulz.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles