Diivan ja teler ei ole tegelikult pakendid

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lollus või lohakus: keegi on kuhjanud Uku puiestee pakendikogumispunkti telereid, kuvareid, rõivaid ja muud suvalist solki.
Lollus või lohakus: keegi on kuhjanud Uku puiestee pakendikogumispunkti telereid, kuvareid, rõivaid ja muud suvalist solki. Foto: Urmas Luik

Mõnel inimesel on pakenditest üsna omapärane arusaam. Pärnus Uku puiesteel asuvate pakendikonteinerite juurde on kuhjatud hunnik vanu televiisoreid, rõivaid ja kõiksugust muud olmeprahti.

Paraku pidi pakendikonteinereid haldava Tootjavastutusorganisatsioon OÜ tegevjuht Alder Harkmann tunnistama, et avanenud vaatepilti võib lugeda küll ehmatavaks, ent kindlasti mitte üllatavaks. “See on igapäevane reaalsus,” märkis Harkmann, kes on näinud pakendikonteinerite juures näiteks diivaneid ja tugitoolegi.

Ehkki Harkmanni hinnangul pole Pärnu see kõige hullem koht, võrreldes näiteks Tallinna või Narvaga, kinnitas Pärnu linnavalitsuse keskkonna peaspetsialist Sigrit Kasemets, et tegelikult on seesugune ignorantne lagastamine siinmailgi üsna levinud. “See on ikka päris jabur probleem, on kogu aeg olnud ega näi paranevat,” tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles