Trakai, Viljandi, Luzern

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saulius Ritterile ja Rolandas Mašcinskasele (keskel) Allar Raja (vasakul) ja Kaspar Taimsoo Trakais vastu ei saanud, Kaur Kuslapit ja Sten-Erik Andersoni võitsid.
Saulius Ritterile ja Rolandas Mašcinskasele (keskel) Allar Raja (vasakul) ja Kaspar Taimsoo Trakais vastu ei saanud, Kaur Kuslapit ja Sten-Erik Andersoni võitsid. Foto: Concept2

Eesti sõudjad naasid Leedust Merevaigust Aeru regatilt viie kullaga, sel nädalavahetusel võisteldakse Viljandi Paadimehe auhindadele, järgmisel on tipud juba Šveitsis Luzernis Rotsee järvel MK lõpuetapil.

Leedus Trakais tõid Eestile esimese klassivõidu roolijata neljasel Nele Küüts, Miina Kask, Helina Sakkarias ja Mari Kodasma.

Avapäeva teise kulla tõid U23 neidude kaheksapaadil leedulannasid edestanud Gitta Kivilaan, Eelika Naarits, Nele Küüts, Mari Kodasma, Helina Sakkarias, Miina Kask, Anette Steinberg, Jessika Scholz ja roolija Tea Miilberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles