Juhtkiri: Tung neljale nädalavahetusele

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Tänavune suvi võib küll heitlike ilmadega nörritada, kuid sellest hoolimata toimub nii Pärnumaal kui mujal Eestis palju kultuurisündmusi ja paraku satuvad need juulis pahatihti täpselt ühele ajale.

Pärnu Postimehe veergudel oli sel nädalal jutuks, et ürituste korraldajad teevad üksteisele karuteene, paigutades festivalid ja muud sündmused ühele ja samale nädalavahetusele. Sel nädalavahetusel peetakse Kilingi-Nõmmes Schillingu festivali, avatakse Katlamaja ja kontsertüritusega algab Aloha surfihooaeg, sünnipäeva peab kohvik Fookus, toimub mitu suurt muud kultuuri- ja klubiüritust, rääkimata laulu- ja tantsupeost, mis viib Pärnust pealinna tuhandeid esinejaid ja pealtvaatajaid.

Sellest, et Pärnu ja Pärnumaa suvesündmuste korraldajad võiksid omavahel rohkem kooskõlastada, millal ja mida korraldada, et kõigile ikka publikut jaguks, on räägitud muidugi suvest suveni, kuid ega koostöö oluliselt paremaks ole muutunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles