Kergu poodi tuleb postipunkt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post. Foto on illustreeriv.
Eesti Post. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus

Eesti Post sammub maakohtades kindlat rada, sulgedes postkontoreid ja viies teenuse üle kohalikesse poodidesse, nii toimiti Saarde vallas Tihemetsas ja toimitakse 1. augustist Vändra vallas Kerguski.

Kaisma postkontori tegevuse lõpetamise järel tuleb kohalikel hakata postiteenuse järel käima naaberkülas Kergu A ja O kaupluses. Seal võetakse seitsmel päeval nädalas vastu makse, ajakirjanduse tellimusi ja mitmesuguseid saadetisi, samuti saavad inimesed sealt kätte neile saabunud postisaadetised, kirjutab Vändra vald oma kodulehel.

Lähim sularaha väljavõtmise võimalus nihkub üle kümne kilomeetri kaugusele Vändrasse, lähimad pangakontorid sularaha arvele panemiseks ja muudeks tehinguteks jäävad kuus korda kaugemale Pärnusse, sest kauplusse üle viidavas postipunktis ei osutata klientidele enam postipanga teenust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles