Kärbi talu perenaine armus lapsena hobustesse

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”See on minu hobune Andreia, kõige leebem ja kõrgem, meeter seitsekümmend,” näitab Soometsa küla Kärbi talu perenaine Sirly Viirma oma lemmikut, Tori tõugu mära.
”See on minu hobune Andreia, kõige leebem ja kõrgem, meeter seitsekümmend,” näitab Soometsa küla Kärbi talu perenaine Sirly Viirma oma lemmikut, Tori tõugu mära. Foto: Ants Liigus

“Hobuste peale läheb nii palju energiat ja aega, kõik naeravad, et oma elamist ei jõua te nii palju sättida kui hobuste oma,” ütleb Soometsa küla Kärbi talu perenaine Sirly Viirma ja seab sammud lähima kopli poole.

Häädemeeste vallas piki maanteed seitsme kilomeetri peale väljavenitatud 120 elanikuga hajuskülas jääb Kärbi enam-vähem keskele, kohe külamaja kõrvale. Kümme aastat tagasi oli sellele külamajale nurgakivi panemine nii tähtis sündmus, et isegi riigikogu esimees Ene Ergma käis kohal. See oli esimene külakogukonna maja, mis Eesti taasiseseisvusajal vundamendist katuseni üles ehitati.

Linnatüdruk maale

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles