Sõudjad alustasid Luzernis MK-etappi

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2013. ja 2014. aastal sõitsid neljapaadis koos Kaspar Taimsoo (paremal), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Tänavuse hooaja esimeseks MK-etapiks istutakse peaaegu samas koosseisus taas ühte paati - Raja asemel on koosseisus Joosep Laos.
2013. ja 2014. aastal sõitsid neljapaadis koos Kaspar Taimsoo (paremal), Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Tänavuse hooaja esimeseks MK-etapiks istutakse peaaegu samas koosseisus taas ühte paati - Raja asemel on koosseisus Joosep Laos. Foto: Fred Killing

Šveitsis Luzernis maalilisel Rotsee järvel eile alanud kolmandal ja viimasel MK-etapil võistleva kolme Eesti paatkonna eelsõit oli edukaim meeste paarisaeruneljasel.

Eesti neljapaat võistleb nüüd Luzernis ja kõigil ülejäänud selle hooaja võistlustel taas nii, et eessõudjaks on Kaspar Taimsoo ning tema selja taga istuvad Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap. Paatkonna treener Matti Killing kommenteeris tagasisammu (vahepeal istuti paaril regatil järjestuses Kuslap, Anderson, Taimsoo ja Raja) selliselt, et Taimsoo sai liidrirollist puhkust, nüüd on ta tagasi, aga paatkond teab, et Kuslapi näol on vajadusel teinegi tasemel eessõudja võtta.

Neljapaatide eestlaste osalusega eelsõit oli reede tasavägisemaid. Eesti neljane oli 500 meetri järel kolmas, poolel veel teine, 1500 meetri märgis esimene ja finišis võitja. Aeg päeva parim 5.52, aga USA jäi maha vaid sekundiga, Poola ja Kanada kahega. Kolm esimest said hakata poolfinaaliks valmistuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles