Eesti neljapaat sai Luzernis MK-etapi hõbeda

Enn Hallik
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hurraa! Tehtud! Me oleme teised, me oleme tipus tagasi, näitab eessõudja Kaspar Taimsoo žest kaaslastele.
Hurraa! Tehtud! Me oleme teised, me oleme tipus tagasi, näitab eessõudja Kaspar Taimsoo žest kaaslastele. Foto: Fred Killing

Sõudmise MK-sarja lõppetapil Šveitsis üllatas meeldivalt Eesti meeste paarisaeruneljane, naastes teise kohaga maailma tippseltskonda.

Mullu Koreas MM-il viies olnud neljane sellest ajast peale erilist edu ei saavutanud, pjedestaal jäi kaugele ka tänavusel EM-il. Viimasel kuul katsetati meeste paadis ümber paigutamisega ja kui nüüd vastupidi varasematele plaanidele ikkagi Luzerni mindi ja vanad kohad (eessõudja Kaspar Taimsoo, edasi Sten-Erik Anderson, Allar Raja ja Kaur Kuslap) sisse võeti, hakkas paat jooksma. Igatahes on Eesti neljane augustis Amsterdamis toimuval MMil nagu viimati Londoni olümpia-aastal jälle üks medalitahtjaid.

Poolfinaali sai Eesti nelik Luzernis päeva parima ajaga ja juhtis ka poolfinaalsõitu algusest lõpuni. Kaheksa sajandikku oli parem vaid esimese poolfinaali võitnud Suurbritannia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles