Inglased murdsid rannavutikoondise viimasel minutil

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpall
Rannajalgpall Foto: Ants Liigus

Eesti rannajagpallikoondis, kuhu kuuluvad ka Pärnust pärit Rando Rand, Verner Uibo ja Marek Markson, pidi Itaalias Bibions peetaval FIFA MM-valikturniiril tunnistama Inglismaa nappi 1:0 paremust, kusjuures võiduvärav sündis mängu viimasel minutil.

Eesti koondisel olid avakolmandikul paremad võimalused ja pall tabas kaks korda ka inglaste värava konstruktsioone, aga lühikesele mõttepausile suundudes püsis seis siiski viigiseisul, vahendas jalgpalliportaal soccernet.ee.

Teisel perioodil jätkasid sinisärklased teravamalt, kuigi pealelööke jagus rannapallile omaselt rohkelt mõlemale väravale. Eestlased olid skooriluku murdmisele korduvalt lähedal, aga lõpu eel pidid nad õnnejumalat tänama, kui inglaste pealelöök väravapostis maandus.

Viimasel kolmandikul muutusid mehed väsinumaks ning mäng võrdsemaks. Kohtumise saatus sai otsustatud 44 sekundit enne lõppu, kui O'Rourke pääses pika tsenderduse järel vasakult äärelt peaga löögile ning tõstis palli üle Markus Luku.

Eestlaste alagruppi kuuluvad veel Portugal ja Iisrael.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles