Superkross ringrajal pakkus meeliköitvaid vaatemänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa noormees Kairo Kallas (nr 8) kihutas Erki Spordi superkrossi ringrajaetapi viimases vaatuses, superfinaalis esimesena üle lõpujoone, kuid vabaklassi sõitudes pidi ta seekord leppima teise auhinnaga.
Pärnumaa noormees Kairo Kallas (nr 8) kihutas Erki Spordi superkrossi ringrajaetapi viimases vaatuses, superfinaalis esimesena üle lõpujoone, kuid vabaklassi sõitudes pidi ta seekord leppima teise auhinnaga. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja seitsmendal etapil kihutasid auto24ringi nime kandval Audru ringrajal tosinas masinaklassis Eesti, Läti ja Venemaa sportlased.

“Võistluspäeva algul toimunud kvalifikatsioonisõitude ajal paistis päike ja rada oli kuiv, kuid esimeseks finaaliks hakkas hullusti sadama ja paljudel sõitjatel oli tegu, et kiiret masinat libedal rajal taltsutada,” rääkis Erki Spordi pealik Eiki Eriste lehemehele. “Pärastlõunaks jäi sadu järgi ja viimasteks sõitudeks oli asfalt kenasti kuivanud. Oli põnev võidukihutamine ja rohkearvuline autospordifännide seltskond sai nautida kõigis klassides palju meeliköitvaid vaatemänge.”

Sarja liider ei pääsenud pjedestaalile

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles