Teeremont: päike kütab ülevalt, asfalt tulitab jalge all

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Papsaare-Nurme 7,7 kilomeetri pikkusele teelõigule on jäänud panna veel üks kattekiht, teha korda teepeenrad, rajada bussiootetaskud. Peatöövõtja on AS TREF Nord.
Papsaare-Nurme 7,7 kilomeetri pikkusele teelõigule on jäänud panna veel üks kattekiht, teha korda teepeenrad, rajada bussiootetaskud. Peatöövõtja on AS TREF Nord. Foto: Ants Liigus

“Ühtpidi palud, et oleks kuiv, teistpidi palud, et ei oleks nii palav,” ütles Tammistes töömees ja kadus ekskavaatori kabiini. Termomeeter näitab õhus 28,5 kraadi plussi.

Liikluskorraldaja laskis ühes suunas liikuma rodu sõidukeid, mis tulid Rakvere poolt suvepealinna. Nende rataste alt jäi üles läbipaistev tolmusaba, mille hajudes tekitasid samasuguse Pärnu poolt tulijad.

Nii tähtsa tuiksoone nagu Pärnu-Sõmeru-Rakvere maantee remondi ajal Tammiste küla vahel pole liiklust päris kinni pandud, küll peab sõitja varuma aega ja närvimineku asemel mõtlema, kui hea on siitkaudu juba sügisel sõita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles