Tee Raeküla randa sai laienduse

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui seni jagasid Raeküla randa suunduvad autod ja jalakäijad ühte teed, siis nüüd on rajad ohutuse tagamiseks eraldatud.
Kui seni jagasid Raeküla randa suunduvad autod ja jalakäijad ühte teed, siis nüüd on rajad ohutuse tagamiseks eraldatud. Foto: Ants Liigus

Eile õhtul hakati Pärnus Raeküla randa viival Hirve tee pikendusel panema paika jalakäijate ala eraldavaid poste.

Kolmapäeva ja neljapäeva hommikul laiendasid ja täitsid kruusaga OÜ Nurme Teedeehituse masinad kohalikku randa viivat teed. Eile käis üle tolmutõrje ja teerull lükkas tee siledaks. Projekti eestvedaja on tuntud aktivist Eino-Jüri Laarmann, kelle loodud atraktsioonid on samas rannas laste rõõmuks vette paigaldatud.

Mere poole minnes jääb paremat kätt teed umbes poolteisemeetrine postidega eraldatud teeosa jalakäijatele ja jalgratturitele. Tee jagavad kaheks värvilised 80 sentimeetri kõrgused plastmassist postid, mis kindla vahemaa tagant on maasse pandud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles