Tantsivad jalutajad murravad rutiini

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi dancewalking’ul osalejad õpivad eestvedajate abil tantsusammud selgeks alles kohapeal, võib näha sünkroonset liikumist, mida oleks justkui aastaid õpitud.
Kuigi dancewalking’ul osalejad õpivad eestvedajate abil tantsusammud selgeks alles kohapeal, võib näha sünkroonset liikumist, mida oleks justkui aastaid õpitud. Foto: Rasmus Raidla

Esmaspäeva pärastlõunal Pärnus Rüütli tänaval promeneerijad võisid silmata eriskummalist vaatepilti, kui kümned inimesed lõbusate diskorütmide saatel tantsides mööda tänavat kulgesid.

Pea pool tunnikest kestnud tantsiv jalutuskäik, mis sai alguse söögikoha Georg ees ja lõppes papa Jannseni kõrval, pani pöörduma nii mõnegi pea ega jätnud ühtegi möödujat külmaks.

Kuigi spontaanseid ühinejaid kuumusest ja eestlastele omasest tagasihoidlikkusest tingituna üleliia palju ei olnud, sai nii mõnigi endale märkamatult põlve nõksuma. Oluliselt rohkem oli aga neid, kes päevased toimetused korraks pausile panid ja põnevat üritust, suunurgad üleval, jälgisid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles