Lavassaare kogukond jagas tunnustust

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavassaare külaseltsi esindajad Merle Lillak (vasakul) ja Silva Lindt õnnitlesid Lavassaare küla vanimat põliselanikku Mihkel Toomistet ja panid talle kaela tammepärja.
Lavassaare külaseltsi esindajad Merle Lillak (vasakul) ja Silva Lindt õnnitlesid Lavassaare küla vanimat põliselanikku Mihkel Toomistet ja panid talle kaela tammepärja. Foto: Peep Tarre

Audru vallavanem Siim Suursild andis nädalavahetusel toimunud Lavassaare esmamainimise 390. aastapäeva ja Lavassaare alevi 65. sünnipäeva tähistamisel üle elutöö eest tänukirja Rein Aasperele ja Leida Rehtlale.

Aaspere töötas aastatel 1962–2003 tootmiskoondise Tootsi Lavassaare jaoskonna ehitustööde juhatajana ja enamik Lavassaare hooneid on ehitatud tema eestvedamisel.

Aaspere on pühendunud Lavassaare ajaloo uurimisele ja jäädvustamisele ning on Lavassaare külaseltsi asutajaliige. Leida Rehtla on kauaaegne Lavassaare vallavanem ja volikogu esimees, Lavassaare külaseltsi asutajaliige ja juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles