Augustiunetus toob kaunid kunstid Pärnu tänavatele

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullune “Augustiunetus”.
Mullune “Augustiunetus”. Foto: Ardi Truija

Eeloleval laupäeval, 16. augustil toimub Pärnus järjekordne tänavafestival Augustiunetus, mis toob linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse muusika, tantsu, toidukunsti, filmi ja teatri.

„Augustiunetus teeb juba viiendat korda pärnakale ja linnakülalisele augustiõhtu õdusaks ja meeldejäävaks. Programm on seekord väga mitmekesine, alates Eesti Muhuklubi sapakate paraadsõidust, padjaheitevõistlusest ja tenniseturniirist ning lõpetades üle poolesaja üheõhtukohviku ja esindusliku muusikaprogrammiga,“ ütles tänavuse Augustiunetuse peakorraldaja Indrek Aija. 

Pärnu kesklinnas ja Rannapargi piirkonnas toimuvad festivali raames 16. augusti õhtu jooksul teatri-, raamatu-, filmi-, muusika-, tantsu-, moe- ja toidukunsti üritused. Peale selle peetakse Ringi tänava ligikaudu 80aastastel tenniseväljakutel eelmise sajandi alguse eeskujul puureketitega tenniseturniir. Rannapargis toimuvad aga näiteks unetute jooksuvõistlus pidžaamades ja õhtused linnaekskursioonid.

Laupäeva pärastlõunast keskööni kestva tänavafestivali peatelg on Pühavaimu ja Supeluse tänav, mille ümbruses toimub kokku üle poolesaja ürituse ja ettevõtmise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles