Saarde vallas hakkab jäätmeid vedama Ragn-Sells

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sellsi prügiauto.
Ragn-Sellsi prügiauto. Foto: Priit Simson/Postimees

Saarde vallavalitsuse korraldatud avalikul konkursil jäätmevedaja leidmiseks tegi soodsaima hinnaga pakkumuse Ragn-Sells AS, millel on alates 1. septembrist kolm aastat jäätmeveo ainuõigus vallas.

“See tähendab, et ainuõiguse kehtivuse perioodil 1. septembrist 2010 kuni 31. augustini 2013 veab segaolmejäätmeid ja suurjäätmeid Saarde vallas asuvatelt füüsilistelt ja juriidilistelt isikutelt üksnes Ragn-Sells,” märkis Saarde valla keskkonnaspetsialist Eesi Kolla.

Seni kehtivad jäätmeveo lepingud lõpevad vähem kui poolteise kuu pärast. Kõikidele Saarde valla jäätmeregistris olevatele jäätmevaldajatele saadab Ragn-Sells AS postiga juulis veograafikud ja eeltäidetud lepingud (www.saarde.ee), lepinguid saab sõlmida ka vallamajas Kilingi-Nõmmes ning Tali infopunktis etteantud kuupäeval ja kellaajal.

Korraldatud jäätmevedu tegeva veofirma vahetusega muutuvad 1. septembrist kehtetuks senised prügiveolepingud, mis olid ligi viie tuhande elanikuga vallas sõlmitud Veolia Keskkonnateenused ASiga, nii nagu muutuvad kehtetuks vallavalitsuse antud vabastused ja soodustused – need tuleb taotleda uuesti. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles