Sügis on kaevamise aeg

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Niibo aias on eriti pilkupüüdvad kaunid kannad. “Kannadele on olnud soodne suvi,” ütleb Kati. “Loodetavasti ei saa praegused vihmad ja tuuled neist jagu ja nad on ilusad veel kogu septembri.”
Kati Niibo aias on eriti pilkupüüdvad kaunid kannad. “Kannadele on olnud soodne suvi,” ütleb Kati. “Loodetavasti ei saa praegused vihmad ja tuuled neist jagu ja nad on ilusad veel kogu septembri.” Foto: Urmas Luik

Aiakujundaja Kati Niibo koduaias Audrus ei tõmba esmapilgul tähelepanu mitte kaunid püsililled ja jalale mõnus murumaa, vaid hoopis kirjud kanad.

“Hõbedane Wyandotte, Ameerikast pärit vana tõug,” ütleb kodulindude omanik. Ilusad linnud siblivad peenarde vahel ega lase ennast häirida. Kümne muneja kana juurde ilmuvad ühel hetkel kolm väikest tibupoega.

Jaanuaris toodud kanad on majapidamises selleks, et oleks võtta oma kodukana munad. “Igal aiapidajal võiksid olla kanad,” arvab nende perenaine Kati Niibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles