Liigsed jäävad liigseteks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakirjanduses, raadios, televisioonis  ja üldse rahva hulgas on igivanaks teemaks vanglastvabanenute saatus. Mis saab inimesest, kes on tulnud SEALT?

Ragisevad riivid, raudsed väravad sulguvad selja taga ja inimene astub vabadusse. Talle tundub, nagu oleks ta uuesti sündinud. Maailm naeratab talle vastu ja kõik halb jäi SINNA okastraadi taha, ees ootab ELU! Karistus on kantud ja nüüd on ta võrdne INIMENE võrdsete seas. Kuid võta näpust!

Sekeldused algavad õige pea. Ei taheta "sellist " inimest kusagil vastu võtta. Jookseb ühest  kohast teise, aga tulemuseks nullsaavutus. Ta ei ole lootnudki mingit kõrget kohta, kuid teenida leivaraha ja ELADA uut moodi on tal ju ometi õigus. Pidevalt toonitame, et elame uut moodi, pürgime laia maailma. mis ja ülekohusaga p vajujat kepoga tagant,uutub "sealt" tulnuisse, on kõik jäänud endiseks. Jah, on tõsi, et paljudest "sealt" tulnuist asja ei saa. Aga me peaksime aitama neid väheseid, kes on oma vigadest õppinud ja soovivad saada tõsiselt NIMESTEKS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles