Tihemetsas selguvad laupäeval Eesti meistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Tamur Talviku läheb viimasele etapile 85 ccm klassi liidrina.
Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Tamur Talviku läheb viimasele etapile 85 ccm klassi liidrina. Foto: Erakogu

Motokrossi Eesti meistrivõistluste viimasel etapil kihutavad laupäeval Tihemetsas Lauri rajal kaheksa masinaklassi sõitjad.

Pärnumaa motosportlastest on meistrivõistlustel seni kõige edukamalt sõitnud Tamur Talviku, kes juhib 85 ccm masinaklassi edetabelit, teisel kohal asub Andreas Hiiemägi ja kolmandal Henry Vesilind. 65 ccm tsiklitel kihutavatest poistest on kahe etapivõidu ja ühe teise kohaga kindel liider lätlane Karlis Freimanis, talle järgnevad pärnakas Jörgen-Matthias Talviku ja Martin Michelis.

Kõige võimsamate tsiklite MX1-klassis hoiab kolme etapi järel liidrikohta Lauri Lehtla, talle järgnevad vaid kahel etapil startinud Harri Kullas ja Tanel Leok. MX2-klassis juhib meistrivõistluste edetabelit Erki Kahro, teine on Andre Park ja kolmandal kohal asub kahes arvestuses kihutav Kullas.

MX2 juunioridest on enim punkte kogunud Hardi Roosiorg, kellele hingavad kuklasse Aron Lenzius ja Karl-Robert Reinike ning veteranide pingerea kolm paremat on Heigo Lauren, Reio Engman ja Allan Vierland.

Kõige nooremate motomeeste 50 ccm klassis on Mikk Martin Lõhmus Eesti parimana neljandal positsioonil, esikolmikusse kuuluvad lõunanaabrid Karlis Reišulis, Roberts Lusis ja Janis Kubulins ning klassis Mini MX asub Marthi Lepik esimesel, Marko Lepik teisel ja Günther Sein kolmandal kohal.

“Kõigis masinaklassides toimub kaks sõitu ja medaliheitlus tõotab tulla väga põnev,” ütles Tihemetsa motoklubi president Väino Lensment. “Nii mullu kui tunamullu Eesti parima tiitliga pärjatud Lauri rajal on ohtralt trampliine, kus ässad saavad oma meisterlikkust näidata.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles