Sulev Alajõe: Sügis toob ettevõtlusse tähelepanu ja võimalused

Sulev Alajõe
, Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Alajõe.
Sulev Alajõe. Foto: PP

Teist sügist toimub ettevõtlusnädala lõpus ideid ja probleeme ärirakendusteks arendav Garage48. Eelmise aasta ettevõtmine Pärnumaal osutus üheks edukamaks, sest kasvasid välja paljutõotavad uued ettevõtted, nagu GoWorkabit ja TimberDiameter (hilisem Ajujahi võitja).

Ettevõtetes on palju protsesse, mis vajavad automatiseerimist, optimeerimist, salvestamist, andmetöötlust, juhtimist. Infotehnoloogia ettevõtted oskavad pakkuda lahendusi, ent ei tunne protsesse ega vajadusi. Teised ettevõtted aga ei teagi, et on olemas tarkvaralahendused, mis nende tööd oluliselt lihtsustavad ja ressursside kasutust optimeerivad.

Järgmisel nädalal korraldame eelgaraaži eesmärgiga ettevõtted omavahel kokku viia ja koostöös leida võimalikke IT-lahendusi ettevõtte probleemidele. Kaardistatud lahendused on võimalik arendada juba töötavaks lahenduseks Garage48-l. Kutsun ettevõtteid kasutama võimalust saada enda huvides tasuta tööle IT-spetsialistidest, disaineritest, turundajatest ja projektijuhtidest koosnev meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles