Tihemetsas selguvad Eesti krossimeistrid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Tamur Talviku läheb viimasele etapile 85 ccm klassi liidrina.
Sütevaka humanitaargümnaasiumis õppiv Tamur Talviku läheb viimasele etapile 85 ccm klassi liidrina. Foto: Erakogu

Motokrossi Eesti meistrivõistluste viimasel etapil kihutavad täna Tihemetsas Lauri rajal kaheksa masinaklassi sõitjad Eestist, Lätist, Soomest, Venemaalt ja Valgevenest.

Pärnumaa motosportlastest on meistrivõistlustel seni kõige edukamalt sõitnud Tamur Talviku, kes juhib 85 ccm masinaklassi edetabelit, teisel kohal asub Andreas Hiiemägi ja kolmandal Henry Vesilind. 65 ccm tsiklitel kihutavatest poistest on kahe etapivõidu ja ühe teise kohaga kindel liider lätlane Karlis Freimanis, talle järgnevad pärnakas Jörgen-Matthias Talviku ja Martin Michelis.

Kõige võimsamate tsiklite MX1-klassis hoiab kolme etapi järel liidrikohta Lauri Lehtla, talle järgnevad vaid kahel etapil startinud Harri Kullas ja Tanel Leok. MX2-klassis juhib meistrivõistluste edetabelit Erki Kahro, teine on Andre Park ja kolmandal kohal asub kahes arvestuses kihutav Kullas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles