Huviringid toovad koolipäeva mõnusat vaheldust

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige rohkem tuli taotlusi spordiga, sealhulgas tantsimisega tegelemiseks.
Kõige rohkem tuli taotlusi spordiga, sealhulgas tantsimisega tegelemiseks. Foto: Urmas Luik

Kui koolitunnid läbi, on lastel põnev tegelda mõne hobi või huvialaga, sest meelepärane trenn, muusikatund või kunstiring annab mõnusa energialaengu mitmeks päevaks.

Väiksematel koolilastel aitab huviring sisustada pikka õhtut. Suurematel õpilastel on vaba aja leidmine keerulisem, kuid võib-olla saab just tehnikaringis nokitsemisest või muusikaga tegelemisest alguse tõsisem huvi eriala vastu, mis võib tulevikus mõjutada elukutsevalikutki.

Pärnu linnas tegutseb viis munitsipaalhuvikooli ja arvukalt erahuvikoole, nii võib lapsele meelepärase tegevuse leidmine päris keeruliseks ülesandeks osutuda. Mõni kool ja klubi reklaamib end rohkem, teiste leidmisel on abiks internetiotsing või tuttavalt tuttavale leviv info. Kui mõni aasta tagasi püüdsid koolid-klubid end nähtavaks teha korraliku kodulehe kaudu, kasutavad paljud nüüd enese tutvustamiseks ja värskema info jagamiseks Facebooki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles