Ametiühingud soovivad töövõimereformile ühiskondlikku lepet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti ametiühingute keskliit (EAKL) kutsub erinevaid osapooli üles töövõimereformi läbiviimiseks sõlmima ühiskondlikku kokkulepet, mis sisaldaks kõiki puuetega inimeste ja ametiühingute tehtud ettepanekuid.

“Kui ühiskondlikku lepet reformi ja sellega külgnevate muudatuste tegemiseks ei sõlmita ja püütakse edasi minna ainult praeguste eelnõude ja reformikavadega, siis tuleb meil kahjuks nõustuda kriitikutega, kelle arvates teeb reform rohkem halba kui head,” ütles EAKLi juht Peep Peterson.

“Me ei kujuta ette, et valitsus reformi üldse ära jätab või määramatusse tulevikku lükkab. Meil on vaja, et nii reform kui reformiga külgnevad muudatused siiski teoks saaksid,” ütles Peterson ning lisas, et reformi taga on reaalselt abi vajavad inimesed ja nende toimetuleku ja elukvaliteedi nimel tuleb kõigil täie vastutustundega tõhusat koostööd teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles