Eliise puhkusepesa sai heategevusega toetust

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuht Erkki Lumisalu andis täna Eliise puhkepesa rajajale Margit Krjukovile üle Augustiunetusel kogutud raha eest ostetud kingituse.
Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuht Erkki Lumisalu andis täna Eliise puhkepesa rajajale Margit Krjukovile üle Augustiunetusel kogutud raha eest ostetud kingituse. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuht Erkki Lumisalu andis täna Eliise puhkusepesale üle kingituse, pesumasina Beko. Kingi võttis vastu puhkusepesa rajaja Margit Krjukov.

Pesumasina ostuks kogus toimetus raha Augustiunetuse ajal, kus osaleti oma telgi ja müügilauaga.

Toimetus müüs võileibu, pirukaid, vahvleid jm. Kogu saadud raha läks annetusteks. Ostjad said otsustada, kas toetada kolmanda silla ehitamist või sügava puudega lastele juunis avatud Eliise puhkusepesa külmiku ostu. Sillaehituse fondi koguti 123,97 eurot, Eliise puhkusepesa heaks saadi kokku 263,34 eurot.

Eliise puhkusepesa tegevjuhi Margit Krjukovi sõnul vajati nii külmikut kui ka pesumasinat. Kuna aga külmik saadi samuti heategevusena Pärnu ettevõtjalt, siis sai toimetus täita teise soovi.

Ost sai teoks Tallinna maantee kodumasinate kaupluses, kus Krjukov võttis Lumisalult pesumasina vastu. Masinat läheb vaja eelkõige laste riiete pesemiseks.

Pühapäeval külastasid Eliise puhkusepesa Pärnu linna ja maakonna Lions-klubide esindajad, Koidula klubi president Karin Alamaa-Aas ja kaheksast linna ja maakonnaklubist moodustatud tsooniklubide esimees Peeter Paisuots, kes on Lions Strandi klubi liige.

Külaskäik oli seotud lionsite heategevusega Augustiunetusel, kus neli linna ja maakonna Lions-klubi pakkusid oma sööke-jooke. Kokku teeniti 1200 eurot. Summa kanti üle lastefondile, kes rahastab Eliise puhkusepesa lastehoidu.

Pühapäevasel külastusel tutvusid lõvide esindajad puhkusepesaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles