Heateoga toetati Eliise puhkusepesa

Annika Poldre
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eliise puhkusepesa tegevjuht Margit Krjukov ulatab heateo eest tänukirja Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuhile Erkki Lumisalule. Nende taga on kogutud raha eest ostetud pesumasin ja klaaspurgis ülejäänud summa.
Eliise puhkusepesa tegevjuht Margit Krjukov ulatab heateo eest tänukirja Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuhile Erkki Lumisalule. Nende taga on kogutud raha eest ostetud pesumasin ja klaaspurgis ülejäänud summa. Foto: Urmas Luik

Eile andis Pärnu Postimehe toimetuse levi- ja turundusjuht Erkki Lumisalu Eliise puhkusepesale üle kingituse, pesumasina Beko. Kingi võttis vastu puhkusepesa rajaja ja tegevjuht Margit Krjukov.

Toimetus osales Augustiunetusel oma telgi ja müügilauaga, kus müüdi kiluvõileibu, vahvleid, mida kohapeal küpsetati, pirukaid jm sööki-jooki.

Kogu müügitulu läks heategevuseks. Ostja sai valida, kas toetada oma ostuga uue silla rajamist või juunikuus avatud Eliise puhkusepesale külmiku ostu. Kolmanda silla ehituse fondi kogunes 123,97 eurot, Eliise puhkusepesa heaks saadi kokku 263,34 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles