Pärnu ratturid võitsid Sindis kolm auhinda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu kalevlased Karl Brent Premet (nr 113) ja Jaagup Vaar (nr 115) kihutasid Sindi krossirajal kuni 16aastaste sõidus stardist finišini ratas rattas.
Pärnu kalevlased Karl Brent Premet (nr 113) ja Jaagup Vaar (nr 115) kihutasid Sindi krossirajal kuni 16aastaste sõidus stardist finišini ratas rattas. Foto: Kaido Juurik

Eesti jalgrattakrosside karikasarja teisel etapil, 49. Sindi krossil, kus tosinas arvestuses startis kokku 147 sportlast, teenisid Pärnu kalevlased kaks esimest ja ühe teise koha.

“Tavakohaselt mälestame oma sügisese krossiga Sindist pärit ratturit ja kiiruisutajat Avo Nurme,” rääkis rattakrossi peakorraldaja Kaido Juurik Pärnu Postimehele. “Seekord oli ilm võidusõiduks väga hea. Kuigi mõned harrastajad kurtsid, et rada on kohati väga raske, meeldis tõsistele tegijatele turnida nii palkidel kui laululava treppidel.”

Premet ja Vaar olid klass omaette

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles