Piletimäng: Endla ootab esietendusele!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk etendusest “Titanic. Ilusad inimesed mängivad suuri tundeid”.
Hetk etendusest “Titanic. Ilusad inimesed mängivad suuri tundeid”. Foto: Endla teater

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Laupäeval, 4. oktoobril jõuab Pärnu Endla teatri lavale selle sügise esimene esietendus, kui mängitakse lavastust “Titanic. Ilusad inimesed mängivad suuri tundeid”.

Saadame ühe õnneliku koos kaaslasega Endla teatri esietendusele!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Endla lavastus “Titanic. Ilusad inimesed mängivad suuri tundeid” on draama, komöödia või melodraama?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 24. septembri keskpäevani piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kumb neist kahest bändist alustas tegutsemist varem, Ultima Thule või No-Big-Silence?” õige vastus on Ultima Thule.

Koos kaaslasega saavad mõlemat Eesti rokisaurust imetleda laupäeva õhtul Pärnu kuursaalis Doris Kaju, Lia Solovjov ja Katrin Kask.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles