Motomehed teenisid kolm pjedestaalikohta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakas Egon Üpraus võitis Võrtsjärve endurol seenioride klassis esimese auhinna.
Pärnakas Egon Üpraus võitis Võrtsjärve endurol seenioride klassis esimese auhinna. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa motosportlased võitsid mitmepäevasõidu Eesti meistrivõistluste kolmandal etapil, Võrtsjärve endurol ühe esimese ja kaks teise koha auhinda.

Sel aastal selguvad endurosõitjate Eesti meistrid esimest korda nelja etapiga. “Viimastel hooaegadel oleme Eesti korraldanud kolm mitmepäevasõitu, aga sel aastal leidis Riho Kollist alias Lärm, et sellest ei piisa, ja pakkus välja mõtte teha Võrtsjärve-äärsetes metsades ja rabades peale kevadise sõidu veel üks hilissuvine võistlus,” selgitas Eesti endurokomisjoni esimehe rollis võidusõitja Toivo Nikopensius. “Oktoobri esimesel nädalavahetusel tõmbame Aruküla enduroga hooajale joone alla.”

Võrtsjärve endurol läbisid kümne masinaklassi sõitjad kahel päeval kokku viis 45 kilomeetri pikkust ringi ja igal tiirul võeti aega krossikatsel, ekstreemsel rajalõigul ning endurotestil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles