Kohalik ettevõtja aitab Hillar Kohvi majakatusele plekkplaadi panna

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laastukatus. Pilt on illustratiivne.
Laastukatus. Pilt on illustratiivne. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF


Oma vana maja katkisest katusest on meedias ennemgi juttu olnud nii sõnas kui pildis (eelmise aasta Jaanilaupäeval käis mul külas Onu Bella alias Igor Maasik oma girlfriendi Sirje Penjamiga ning minu palvel filmiti majakatust ning lõik pandi Kanal 2 “Reporteri” veebi üles) ning nüüd, mil mõni nädal tagasi Õhtulehest Mari- Leen Albers ja seltskonnafotograaf Meelis Tomson mul külas käisid ja väikese nupu veebi tegid ning minu kontonumbri avaldasid, tegi kohalik ettevõtja Heitti Sosi mulle ettepaneku, et tema firma “OÜ HEMEfarm” ja FIE Heitti Sosi aitab mul oma töömeestega selle katuseremondi ära teha ning augustis see teoks ka saab.

Kaks meest toetasid majaremonti 125 krooniga ehk üks mees 25 ja teine mees 100 krooniga, aga loomulikult on see köömes selle juures, kui palju remont tegelikult maksma läheb, aga suur tänu härra Käärmale 25 krooni ja härra Saarele 100 kroonise toetuse eest! Suured tänud ka Tori vallavalitsusele, kes samuti toetab katuseremonti plekk- plaadi ostu näol ning eks üksjagu summast on mul endal ka varutud. Kokku läheb plekk- katuse panek maksma tsirka 23 000 krooni. Ja kui on veel häid inimesi, kes on nõus toetama minu maja remonti ja ka uue ahju või pliidi tegemist, siis paluks kanda minu arvele võimaluste piires raha ning arve number SEB Postipangas on endiselt:10010696824010.

Uut katust panevad firma ehitusspetsialist Vallo, ehitusmees Aivar ning mina ise muidugi.

Kuna 9. augustil on mul 44. sünnipäev ning see on esmaspäeval, siis väikeses ringis istumine toimub 14. augustil ning sellega tähistan nii oma sünnipäeva kui ka uue katuse tegemist, sest mine tea, kas järgmisel aastal 45. sünnipäeva tähistada saab, kui EURO tuleb ning selle piskugi mis alles on, ära nullib.

Kui nüüd arvatakse, et näe, endal raha pole ja kerjab abi teistelt ning peab veel ka sünnipäeva, siis siinkohal ütleksin seda, et sünnipäeva saab tähistada ka odavalt ning priiskamata, sest kartulisalatit saab teha oma kasvatatud kartulitest ning väike naps on eelnevalt kogutud niiöelda kingiks saadud pudeli näol. Isegi eelmisest aastast on mul pudel järgi ning ka Jõuludest teine pudel ning sellest piisab, sest mingit joomapidu ma ei korralda ning võõraid ei kutsu. Kutsutute hulgas on head sõbrad Jaagussaare perekonnast eesotsas sõbratar Maarja ja ta mehe Rolandiga ning mõistagi ka Heitti Sosi töömees Valloga ning välistatud pole ka mõni tuntud seltskonnategelane.

Arnold Oksmaa ikka on lubanud külla tulla ning ka Kerdo Mölderiga ansamblist Respekt olen aeg- ajal meilitsi suhelnud. Mõistagi midagi pole veel kindel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles