Tihemetsa hooldekodu töötab aasta lõpuni

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tihemetsa hooldekodu juhataja Virve Reidla on majas töötanud 17 aastat, selle avamisest saadik, nüüd tuleb temal ja kolmel kaastöötajal otsustada, mida nad 1. jaanuarist teevad.
Tihemetsa hooldekodu juhataja Virve Reidla on majas töötanud 17 aastat, selle avamisest saadik, nüüd tuleb temal ja kolmel kaastöötajal otsustada, mida nad 1. jaanuarist teevad. Foto: Ants Liigus

Tihemetsa hooldekodu tegevus lõpeb selle aastaga, hoolealused paigutatakse Kilingi-Nõmme tervise- ja hoolduskeskusse, nii otsustasid Saarde vallavolikogu liikmed kesknädalasel istungil.

Vallavolikogu esimehe Väino Lille jutu järgi oli otsus üksmeelne, hääletusest võttis osa 14 liiget, üks viibis väljaspool istungite saali. Sama päevakorrapunkti arutamisel moodustati Tihemetsa hooldekodu tegevuse lõpetamiseks ning vallavalitsusele varade ja asjaajamise üleandmiseks likvideerimiskomisjon, mille tegevust juhib vallavolikogu sotsiaalkomisjoni esimees Mae Annast.

Voltveti mõisa pargis kunagises tööliste, hilisemas ühiselamus on kümnekohaline hooldekodu tegutsenud 17 aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles