Kes pissib essupea bensupaaki?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teleseriaalidesse on tee leidnud mitmed Pärnu näitlejad. “Keskea rõõmudes” võib kaasa elada Ago Andersoni ja Lauri-Kare Laose (pildil keskel) kehastatud tegelastele.
Teleseriaalidesse on tee leidnud mitmed Pärnu näitlejad. “Keskea rõõmudes” võib kaasa elada Ago Andersoni ja Lauri-Kare Laose (pildil keskel) kehastatud tegelastele. Foto: TV3

Teleloo „Keskea rõõmud“ ilmumine produktsioonifirma Kassikuld „Padjaklubi“, „Naabriplika“ ja nüüd ka „Köögi“ kõrvale tuletab eelkõige meelde, kui väga me kõik oleme omavahel seotud.

Eesti kultuurimaastik ja rahvastiku väiksus tingivad üleüldise Kihnu saare fenomeni. Mõnd kallist teekaaslast kiites või karvustades kiidad või näpistad otsekui iseennast. Tema töö õnnestumise kriteerium aga pole mitte sõbra sõna, vaid hoopis see, kui lapsed hakkavad eluaegse semu näitlejatööd vaatama tegelaskujuna, mitte „näe, Karekas!“. Ja kvaliteedi kriteerium on seegi, et iga osa on nagu terviklik film, millesse pole jäetud tühja õhku ega küll-jõuab-lohisemist.

Totaalne muutumine

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles