Ettevõtlik pärnakas stardib neljandat korda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“Konkurss “Ettevõtlik pärnakas” stardib teisipäeval neljanda hooaja avaseminariga, mille sihtrühm on alustavad ettevõtjad.

Ettevõtlusega alustamise mõtteid on mõlgutanud küllap igaüks, paljud on koostanud äriplaani, mõni on ka alustanud,” ütles Pärnu linnavalitsuse ettevõtluse arendamise peaspetsialist Aare Raev. “Edukatest ettevõtjatest räägitakse meediakanalites, järjest rohkem näeme inimesi, kes ei otsi head tööd, vaid seda erilist vabadust ja elustiili, mis on ettevõtjatel, ja seepärast ongi jätkuvalt aktuaalsed küsimused, kuidas ideed leida ja millised esimesed sammud teha.”

Ettevõtlusnädala teisel päeval, 7. oktoobril Pärnu keskraamatukogus korraldataval seminaril on peakõneleja ärikonsultant ja äriplaanide koostaja Indrek Maripuu, kes suunab kuulajaid murdma kujunenud mõttemustreid ja ärgitab sahtlipõhjas vedelevaid äriideid teoks tegema. Oma kogemusi jagavad “Ettevõtliku pärnaka” eelmise hooaja võitjad, OÜ Maakeldri omanikud Rauno Oja ja Ivar Maidla. Nende mõte oli hakata tootma maakeldreid betoonelementidest. Keldri saab kokku laduda klotsidest. Sellega hoiab klient aega kokku ja saab endale maakeldri alla nädalaga. Suvega on OÜ Maakelder paigaldanud kaheksa keldrit, müük jätkub, tegevus toimub sise- ja välisturul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles