Juhtkiri: Mis meil viga on?

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnus käib ettevõtlusnädal, mille raames leiab aset kohtumisi, seminare, foorumeid ja mida kõike veel, küll kutsetega, küll ilma. Kõigest sellest võib kasu olla, aga ei pruugi, kuigi kitsamas ringis kokku saada ja mõtteid vahetada või ideid esitleda on ilmselt tore.

Esindusüritustest olulisem on kahtlemata ettevõtluskeskkond, milles me kõik aastast aastasse elame. Ükski teemanädal ei too silmanähtavaid tulemusi, lahendamaks Pärnumaa põhiprobleeme, millele tänase Pärnu Postimehe arvamusküljel juhib tähelepanu maavanem Andres Metsoja.

Pilt, mis avaneb maavanema arukast ja loogiliselt analüüsivast ülevaateartiklist, ei ole just kõige kenam. Võtame või ühe ja kõige olulisema võrdluse: Pärnumaa elanike arv moodustab Eesti rahvastikust praegu 6,29 protsenti, aga majandusvaldkonnas on tähtsus keskmisest väiksem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles