Favoriidid panid Taali krossirajal oma paremuse maksma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameriico Jöffert võitis Taali krossil 4WD-vabaklassis kindla esikoha.
Ameriico Jöffert võitis Taali krossil 4WD-vabaklassis kindla esikoha. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja eelviimasel etapil kihutas Sindi Forelli auhindadele Pärnumaal Taali rajal poolsada autosportlast Eestist, Lätist ja Venemaalt ning paremus selgitati kaheksas masinaklassis.

2WD-klassis oli taas kiireim sarja liider Tõnu Peek (Honda Civic), teiseks tuli Vahur Kupper (Opel Kadett) ja kolmandaks Simo Lind (Opel Astra). Tagaveoliste Classic RWD autode finaalis võttis võidu selle aasta rallikrossi Eesti meister Kalmer Vaht (VAZ 2101), talle järgnesid Margo Soomets (BMW 318) ja Marko Sau (BMW 318).

2WD-vabaklassis teenis etapivõidu endale juba meistritiitli kindlustanud Kairo Kallas (Honda Civic), teise auhinna sai noor võidusõitja Georg Orr (Lada Samara) ja kolmas oli Karol Pert (Volkswagen Golf 2). Nelikveoliste autode klassis tuli võitjaks Ameriico Jöffert (Subaru Impreza), teise koha vääriliselt kihutas Raini Roomets (Nissan Pulsar) ja kolmas koht kuulus Aivo Mängelile (Audi 80).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles