Ühed teevad ja teised reostavad

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme aasta eest ette võetud jalgpalliväljaku rajamisega ollakse Saugas nüüdseks ühel pool ja veel tänavu on vastsel platsil plaanis üks turniirgi korraldada.
Kolme aasta eest ette võetud jalgpalliväljaku rajamisega ollakse Saugas nüüdseks ühel pool ja veel tänavu on vastsel platsil plaanis üks turniirgi korraldada. Foto: Ants Liigus

Saugas valminud jalgpalliväljaku rajamise üks peamisi eestvedajaid Jaan Stolts on nördinud, et koeraomanikud ei pea tehtud tööst vähematki.

Lõplikult pahandas Stoltsi see, kui ta päev pärast kellegi taksi kaevatud aukude silumist leidis väljakul taas sigaduse – koerajulgad.

„Kas me selle jaoks staadioni tegime, et koertel oleks … koht,” laiutas kurtja käsi. „Kui näed jälle hunnikuid, tekib küll küsimus, miks valla raha kulutada, head teha. Inimesed võiksid mõistusele tulla, see väljak on mõeldud sportimiseks.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles