Usk iseendasse ja oma toodetesse aitavad meid edasi

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtluse peaauhinna Pärnumaa Karu ja aasta eksportööri auhinna võttis vastu spordirõivaste tootja OÜ Trimtex Baltic juhataja Maiu Antsmaa (vasakul).
Pärnumaa ettevõtluse peaauhinna Pärnumaa Karu ja aasta eksportööri auhinna võttis vastu spordirõivaste tootja OÜ Trimtex Baltic juhataja Maiu Antsmaa (vasakul). Foto: Ants Liigus

“Usk iseendasse, oma toodetesse, suutlikkusse ja Eestisse aitavad meid kindlasti edasi, meie riigi lippu tuleb kõrgel hoida,” sõnas väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling Pärnumaa parimate ettevõtete tunnustamisel.

Minister Sulling nimetas majanduse arenguhüppe eeldustena haridust, tootearendust ja müügioskust.

“Olles kohtunud paljude ettevõtjatega, olen märganud, et ennast hinnatakse alla,” ütles Sulling. “Paljudel on tekkinud tunne, et kui oleme pärit kunagisest NSVst, Ida-Euroopast, siis peame müüma tooteid odavalt. Selle mõtteviisi peaks kindlasti unustama, peame suutma positsioneerida oma tooteid globaalsel väärtusskaalal ja müüma neid selle hinnaga, mida nad tõepoolest väärt on. Olgem uhked meie Eesti üle.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles