Kikilips, smoking ... ja teksapüksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teet Margna.
Teet Margna. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eestit ja eestlasi on alati peetud kultuurriigiks ja -rahvaks. Eks me seda olegi: seda on tõestanud meie seast põlvnenud kirjanikud-kunstnikud, muusikud ja paljude muude elualade esindajad.

Üks meie kultuuritaseme näitajaid on telesaated. Kahjuks peab nentima, et nii mõnigi heal tasemel saade tekitab inimeste seas küsimusi.Viimasel ajal on palju kõneainet andnud populaarse saatejuhi Teet Margna esinemine reedeõhtuses telesaates koos Kristjan Jõekaldaga.

Nimelt jääb arusaamatuks Margna riietusstiil. Seistes kaamerate ees, on  Margna ülakorrus, pean silmas riietust, igati OK. Aga jääb arusaamatuks, miks kannab Margna piduliku riietuse juurde teksapükse? On selgemast selgem, et smoking, pintsak, kikilips, valge pluus kuidagi ühtselt pidulikku kokku ei sobi. Kõrval seisab ju pidulikus riietuses Kristjan Jõekalda. Nii et on, mille üle mõtiskleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles