Vana-Pärnu kultuurikeskus valmistub avamispeoks

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal sättisid Vana-Pärnu kultuurikeskuse naised (esiplaanil ansambel Hõbene laulja Aino Reepalu) paika käsitöötoa laudu ja ülejäänud sisustust.
Eelmisel nädalal sättisid Vana-Pärnu kultuurikeskuse naised (esiplaanil ansambel Hõbene laulja Aino Reepalu) paika käsitöötoa laudu ja ülejäänud sisustust. Foto: Ants Liigus

Vana-Pärnu kultuurikeskus on oktoobri jooksul saanud senisest värskema näo ja kui viimased tööd lõpetatud, on oodata ristimispidu.

Jannseni 39 asuv kultuurikeskus ja linnaosa selts kolisid kunagisse Ülejõe haruraamatukogu majja ligi viis aastat tagasi. Seni oli seltsi kasutada suur saal ja kõrvalruum.

Käesoleva aasta juuni lõpus otsustas Pärnu keskraamatukogu, lähtudes vähenevast lugejate hulgast, Ülejõe raamatukogu tegevuse lõpetada ja juulis läks kogu Jannseni tänava maja Vana-Pärnu kultuuriseltsi kasutusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles