Paadrema kirikus võõrustati kõrgeid külalisi

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metropoliit Stefanus (keskel) Paadrema kirikus, kaasa teenisid Pärnu ja Saare piiskop Aleksander, ülempreester Ardalion, preestrid Toivo Treima, Agathon Paalberg, Justinus Kiviloo ja Enos Heinsoo.
Metropoliit Stefanus (keskel) Paadrema kirikus, kaasa teenisid Pärnu ja Saare piiskop Aleksander, ülempreester Ardalion, preestrid Toivo Treima, Agathon Paalberg, Justinus Kiviloo ja Enos Heinsoo. Foto: Marina Treima

Laupäeval toimus Paadrema kirikus jumalik liturgia, millega tähistati 125 aasta möödumist päevast, mil Riia piiskop Arseni kiriku pühitses.

Eesti apostliku õigeusu kiriku Paadrema Püha Kolmainu koguduse juhatuse liikme Heli Vahingu teatel muutis teenistuse eriliseks, et teenima oli tulnud kõrgestipühitsetud metropoliit Stefanus.

Viimati külastas nii tähtis isik Paadrema jumalakoda 80 aastat tagasi, 1934. aastal ja siis teenis kogudust metropoliit Aleksander.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles