ValiceCar tuli hõbedale

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu ValiceCari meeskond (punases) sai Eesti rannajalgpalli meistrivõistluste meistriliigas hõbemedali.
Pärnu ValiceCari meeskond (punases) sai Eesti rannajalgpalli meistrivõistluste meistriliigas hõbemedali. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu ValiceCari meeskond pälvis Eesti rannajalgpallimeistrivõistlustel meistriliigas Unibet/Nõmme Kalju järel hõbemedali.

Enne Pärnu rannas peetud viimast etappi oli Kalju edu ValiceCari ees 4 punkti, kuid ValiceCaril oli tänu edukale protestile üks mäng vähem peetud.

Et Kalju võitis Pärnu etapil kõik kolm mängu, pidid pärnakad leppima teise kohaga. Unibet/Nõmme Kalju kogus meistrivõistlustel 45 punkti, Pärnu ValiceCar lõpetas 38 punktiga. Pärnakatega võrdse punktisummaga lõpetas pronksmedalitel S.C.Real/Triobet, kes jäi pärnakatele alla omavaheliste mängude väravate vahega.

ValiceCar võitis Pärnu rannas peetud mängudes 2:1 Auguri/Betooni ja 4:2 A&A Kinnisvara ning kaotas 2:3 S.C.Realile/Triobetile.

BSC Pärnu/Alfa Crediti meeskond lõpetas Eesti meistrivõistlused viienda kohaga, H20/Vaprus oli seitsmes. Eesti meistrivõistluste meistriliigas osales kümme meeskonda.

Hõbedases ValiceCari meeskonnas mängisid Sergei Dõmov,  Aleksandr Frischer, Juri Frischer, Aleksei Galkin, Jorma Kosenkranius, Oleg Mjassojedov, Kalev Moppel, Jevgeni Novikov, Tarmo Pilv, Artur Pinka,  Andrei Šadrin, Sergei Šamkov, Ilja Šustrov ja Genet Õunapuu.

Eeloleval nädalavahetusel toimuvad Pärnumaal Reiu puhkekülas Šveitsi ja Eesti rannajalgpalliklubide karikavõistlused, millel osalevad mõlema riigi rannajalgpalliliiga neli paremat meeskonda.

Selline turniir on Euroopas ainulaadne ja eesmärk on järgnevatel aastatel kaasata Euroopa teised tegutsevad rannajalgpalliliigad, vahendas rannajalgpalliliidu kodulehekülg.

"See on ainulaadne võimalus Eesti klubidele saada aimu, mis tegelikult toimub ja kui lähedal oleme  Euroopa tipule," kommenteeris rannajalgpalliliidu juht Kari-Andri Kask. "Isiklikult arvan, et Eesti rannajalgpalli tase on väga tugev ja esimesed kaks klubi võivad šveitslasi vabalt üllatada, aga see selgub juba lähiajal."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles