Andero Ermel tegi Estonias ooperidebüüdi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pöörastes seiklustes ripub kummagi poisi elu sageli juuksekarva otsas. Tomi (Andero Ermel) ja Edwardi (Andres Köster) saatuse otsustab küsimus, mille vastust võib teada ainult päris prints.
Pöörastes seiklustes ripub kummagi poisi elu sageli juuksekarva otsas. Tomi (Andero Ermel) ja Edwardi (Andres Köster) saatuse otsustab küsimus, mille vastust võib teada ainult päris prints. Foto: Harri Rospu/rahvusooper Estonia

Mullu jaanuaris vendade Piusidega rahvusooperi lavale toodud “Prints ja kerjus” jõuab ülehomme Pärnu kontserdimajja uute peaosatäitjate Andero Ermeli ja Andres Kösteriga.

Mõni kord laval juba olla jõudnud Ermel sõnas muheldes oma uue osa kohta, et kaksikud nad Kösteriga küll pole, ent Estonia teatrimajas on neidki sarnase välimuse tõttu omavahel segi aetud.

Printsi ja kerjuse osatäitjad vahetati välja, kuna ühel Piusidest oli vaja osaleda filmivõtetel ja kokku langesid muudki asjaolud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles