Taavi Raadik kihutas mehiselt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Raadik kihutas Gotlandi kestuskrossil teise auhinna vääriliselt.
Taavi Raadik kihutas Gotlandi kestuskrossil teise auhinna vääriliselt. Foto: Gary Kevin Krõm

Paikuse motoklubi võidusõitja Taavi Raadik teenis Rootsis Euroopa suurimal maratonkrossil Gotland Grand National quadracer’ite klassis teise auhinna.

Esimest korda Gotlandil toimunud neljarattaliste tsiklite taltsutajate võidukihutamisel startis põhjamaade paremik. Kolm tundi kestnud maratonil oli kiireim rootslane Sune Lewander ja kolmanda auhinna teenis võitja kaasmaalane Jocke Nordahl. Väärib märkimist, et vaid Lewander ja Raadik suutsid kontrollaja lõppedes läbi sõita 19 ringi.

“Minu abimees Gotlandil Toivo Nikopensius rääkis enne võistlust ekstreemsetest katsumustest, mis ees ootavad, aga tõele au andes tuleb tunnistada, et nii rasket rada poleks küll osanud oodata,” rääkis Raadik Pärnu Postimehele. “Taevast tibutav vihm oli kivised mäeküljed väga libedaks muutnud ja üpris sügavatesse porimülgastesse kihutades lendas nii mõnigi konkurent tsikli seljast laias kaares minema.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles