Ants Laaneots: Kaitseliidu rakendatav turvavaip on väga tõhus vahend roheliste mehikeste vastu

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti Reformierakonnaga liitunud endine kaitseväe juhataja Ants Laaneots (paremal) ja riigikogu liige Väino Linde Ammende villas enne usutlust Pärnu Postimehele.
Hiljuti Reformierakonnaga liitunud endine kaitseväe juhataja Ants Laaneots (paremal) ja riigikogu liige Väino Linde Ammende villas enne usutlust Pärnu Postimehele. Foto: Ants Liigus

Äsja Reformierakonda astunud endine kaitseväe juhataja ja peaministri nõunik reservkindral Ants Laaneots on loengutega tuuritanud mööda Eestit augustikuust saadik. Julgeolek on minev ja kuum teema.

Reservkindralit saatis Pärnus erakonnakaaslasest riigikogulane reservleitnant Väino Linde. Küsisin naljatades, kas ta on kindrali käsundusohvitser või tiibadjutant.

Laaneotsal oli ees esinemine väärikate ülikoolis ja õhtul kohtumine linnarahvaga Strandis. Poolteist tundi reservkindral Ants Laaneotsaga Ammende villas olid seda aega väärt. Sõna sekka ütles vana poliitikuna ka Väino Linde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles