Taastusravikeskuse Sõprus majandustulemused on paranenud

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastusravikeskus Sõprus.
Taastusravikeskus Sõprus. Foto: Urmas Luik

Esimesel poolaastal täitis ettevõte eelarves võetud müügiülesande ja hoidis kokku kulusid, AS Taastusravikeskus Sõpruse müügitulu on võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvanud 1,3 miljonit krooni ehk 30 protsenti.

Ärikulusid on kokku hoitud eelmise aastaga võrreldes ligikaudu 5 protsenti. Seega paranes tulemus eelmise aastaga võrreldes 1,6 miljoni krooni võrra. Viimati olid taastusravikeskusel nii head müüginäitajad aastatel 2005-2006, vahendas Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo.

Ettevõtte jaoks edukaima müügikuu juuli keskmine täitumus oli 92 protsenti. Selline tulemus annab aluse 2010. aasta eelarveülesande täitumiseks. Aasta lõpptulemust soovib ettevõte möödunud aastaga võrreldes parandada 2,1 miljoni krooni jagu.

17. juuni linnavolikogu istungil otsustati AS Taastusravikeskuse Sõprus aktsiate müük alghinnaga minimaalselt 20 miljonit krooni.

Aktsiate müügiks välja kuulutatud enampakkumine lõpeb 16. augustil kell 13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles