Lasteaednikud avasid Papsaares lastehoiu

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pea 40 aastat munitsipaallasteaias õpetaja ametit pidanud Sirje Sarapik (pildil) rajas koos noorema kolleegiga Pärnu külje alla Papsaare külla lastehoiu.
Pea 40 aastat munitsipaallasteaias õpetaja ametit pidanud Sirje Sarapik (pildil) rajas koos noorema kolleegiga Pärnu külje alla Papsaare külla lastehoiu. Foto: Urmas Luik

Pärnu Ülejõe lasteaias aastaid koos töötanud Kristi Saarmas ja Sirje Sarapik võtsid end palgatöölt lahti ja rajasid Papsaarde Pääsu teele kortermajja lastehoiu.

Pea 40aastase lasteaiaõpetaja-staažiga Sarapiku sõnutsi viis neid eraettevõtluseni teadmine, et kõigile peredele ei jagu kohe valla lasteaias kohta.

“Olime Kristiga Ülejõe lasteaias kolleegid ja Kristi, kes elab ise siinsamas Pääsu teel, rääkis mulle, et võiksime koos Papsaares lastehoiu avada. Mis muud, kui panime seljad kokku ja hakkasime asju ajama,” meenutas Sarapik Pääsu lastehoiu sündi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles