Tarand kutsus kodutud europarlamenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Euroopa Parlamendi saadiku Indrek Tarandi kutsel viibib järgmisel nädalal kaks päeva Brüsselis 13 Tallinna kodutut inimest, kellele saadik tutvustab EP tegevust.

Brüsselisse sõidab seltskond Tallinna sotsiaalmajutusüksuste ja varjupaikade elanikke, et vahetult näha ja tutvuda sealse töö ja tegevusega. Tarand korraldab neile ekskursiooni, tutvustab Euroopa Parlamendi maja ja neil on võimalus osaleda parlamendi infotunnis. Kodutud külastavad ka Belgia sõjamuuseumi.

“Euroopa Parlamendi töö puudutab meist igaüht, kuigi tundub alati kusagil väga kättesaamatus kõrgustes olev. Meie klientidel puudub isiklikult igasugunegi võimalus Euroopas reisida ja veel vähem sellise institutsiooniga tutvuda. Eelseisev reis aitab kahtlemata tõsta eneseväärikust, usku endasse ja kindlasti suurendada tahet elus paremini hakkama saada,” sõnas Tallinna sotsiaaltöö keskuse juht Kersti Põldemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles