Krossiautod kihutasid Taalis

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krossiautod Talli rajal.
Krossiautod Talli rajal. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Erki Spordi superkrossi karikasarja kaheksandal etapil võistles Taali rajal 37 autosportlast Eestist, Lätist ja Venemaalt.

Noorteklassis kuulus kindel võit Honda Civicul sõitnud Kairo Kallasele, teise auhinna teenis Tanel Tepandi (Lada Samara) ja kolmandaks tuli Janar Lehtniit (Volkswagen Golf 2).

2WD autode konkurentsis oli kiireim Janno Ligur (Lada Samara), kellele järgnesid sama marki sõidukit taltsutanud Rainer Schultz ja Raimo Reek (VW Golf 2).

Tagaveoliste žigulide finaalis võidutses taas Kalmer Vaht, teisena lõpetas sõidu Ainar Arula ja kolmas oli Gert Ilves. Vabaklassis teenis etapivõidu Madis Tafenau (Honda Civic), teise pjedestaaliastme hõivas Peeter Peek (Nissan Sunny GTI) ja kolmandana jõudis finišisse Raimo Reek.

Rahvakrossi olid kolm kiiremat Tõnu Peek (Toyota Celica), Ivo Ibrus (VW Golf) ja Peeter Peek ja superfinaali võitis Kairo Kallas.

Krossikartide Läti lahtiste meistrivõistluste etapi võitis lõunanaaber Ott Voctavs, teise koha sai eestlane Laur Langeproon ja kolmandaks tuli lätlane Ramats Dzintars.

Superkrossi järgmine etapp on 12. septembril Viljandimaal Tääksi rajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles