Pärnakad osalevad Soomes mardilaadal

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helsingi mardilaat.
Helsingi mardilaat. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Pärnu linn, SA Pärnumaa Turism ja linna spaad osalevad sel nädalavahetusel Helsingis mardilaadal, mis on suurim Soomes toimuv Eesti-teemaline mess.

Pärnu linnavalitsuse turismi vanemspetsialisti Orvika Reilendi kinnitusel pakub mardilaat suurepärase võimaluse tutvustada Eesti kultuuri, turismi, käsitööd ja toitu. Igal aastal on messi fookuses üks piirkondadest, tänavu on selleks Viljandimaa, mis tutvustab ennast lausungiga “Viljandimaa - päris Eesti”.

Nagu eelmistel aastatel on Pärnu esindatud messil ühiselt ülejäänud Eesti regioonidega EASi turismiarenduskeskuse koordineeritud turismialal. 

Oma teenuseid tutvustab neli Pärnu spaad: Estonia Medicali spaahotell, Viikingi spaahotell, Tervise Paradiisi spaahotell & veekeskus ja Tervise ravispaahotell, mis jagavad külastajatele infot aasta ringi puhkuse ja taastusravi kohta Pärnus ja Pärnumaal.

Tänavu toimub Helsingi Tuglase seltsi eestvedamisel mardilaat 31. korda kultuuri- ja vabaajakeskuses Kaapelitehdas. Mullu tutvustas laadal end ja müüs tooteid üle 160 ettevõtte, organisatsiooni, käsitöölise ja kunstniku. Laata külastas üle 16 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles